Over Mij
Wie is Mike Harhangi

Mijn Verhaal

Ik ga hier geen lang verhaal over mezelf neerzetten omdat ik steeds meer ben gaan loslaten van wie ik dacht te zijn... en steeds meer bezig ben met wie ik van plan ben te worden.

Maar om je kort een idee te geven waar ik vandaan kom.

Ik was geboren in dit lijf op 02 September 1986, mijn spirituele "superkracht" is helderweten of wat ik zelf graag noem een hyper-intuïtie.

Ik zet het tussen "haakjes" omdat we allemaal "superkrachten" hebben, ik ben niet speciaal, ik ben me gewoon bewust dat ik veel weet.

Vanaf kleins af aan wist ik dankzij mijn interne "bullshit-meter" zoals ik het graag noem alle informatie uit de wereld te onderscheiden voor waar of niet waar.

Natuurlijk raakte ik mijn "superkracht" snel kwijt in een wereld die ons graag laat geloven hoe klein en beperkt we zijn.

Het opgroeien in mijn kindertijd was zoals de meesten van ons Spirituele Zoekers... beladen met veel pijn.

Er was spanning, angst, verdriet, verlies, afwijzing en het gemis van liefde.

Nadat mijn ouders uit elkaar gingen woonde ik samen met mijn moeder die veel psychische "problemen" ervaarde... dit maakte mijn kindertijd een periode waar ik vooral in mijn eigen bubbel zat.

In 2007 barste die bubbel met alle pijn erin toen mijn moeder haar eigen leven nam.

Ik ging door een periode van toenemende zelf sabotage waar ik uiteindelijk met een harddrugs verslaving "rock bottom" vond.

Het mooiste moment van mijn leven want hier brak mijn persoonlijkheid en kwam de mysterieuze waarheid van onze essentie door.

Mijn "Spirituele" reis terug naar de Bron startte.

Laten we even fast forward gaan...

Na meer dan een decenia van heling, zelfontwikkeling en groei ben ik op een punt van mijn leven waar ik de realiteit ben gaan ervaren voor wat het is... een "droom".

En met de informatie en wijsheid die ik heb meegekregen op mijn persoonlijke reis help ik nu anderen in het proces van Ontwaken, Heling en het benutten van hun Volle Potentieel.

Je bent bij mij aan het goede adres als je klaar bent met je oude leven en bereid bent het werk te doen om je Beste Leven te bouwen.

Ik werk niet samen met gelukzoekers... ik werk samen met mensen die de wereld een betere plek willen maken.

Kernwaarden

Een blauwdruk van mijn karakter

Vrijheid

Autonomie, plezier, vreugde, ontspanning, verlichting

Authenticiteit

Creativiteit, flow, missie, toewijding, passie

Wijsheid

Alignement, waarheid, verbondenheid, eenheid

Voor jullie

De grootste drive en motivatie achter mijn werk.

Stuur me een bericht
CONTACT